• Πε. Σεπ 23rd, 2021

Η σειρά Iphone 13 θα χρησιμοποιήσει διαδικασία A 5NM+και θα αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας της

Byadmin

Αυγ 20, 2021

Η Apple θα κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 13 σε λίγες εβδομάδες, οπότε η εταιρεία προωθεί πλήρως την πρόοδο αυτής της ναυαρχίδας.

Οι μέχρι τώρα αναφορές δείχνουν ότι η σειρά iPhone 13 θα είναι επίσημη τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, το τσιπ σε αυτά τα smartphone θα χρησιμοποιεί διαδικασία κατασκευής 5nm+. Φυσικά, αυτά τα τσιπ θα παράγονται αποκλειστικά από την TSMC.

Οι πηγές της αλυσίδας βιομηχανίας ισχυρίζονται ότι η σειρά iPhone 13 θα χρησιμοποιεί ένα τσιπ επεξεργασίας 5nm+. Αυτός ο επεξεργαστής θα έχει ισχυρότερη απόδοση και χαμηλότερη ενεργειακή απόδοση. Αυτό το τσιπ μπορεί να ονομαστεί A15 βιονικό.

Επιπλέον, προκειμένου να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 13, η Apple έχει κάνει επίσης μια σειρά εργασιών. Ενώ βελτιστοποιεί το λογισμικό, έχει κάνει επίσης αλλαγές στο υλικό. Αυτή η σειρά θα υποστηρίξει δίκτυα 5G χιλιοστών σε περισσότερες χώρες. Επιπλέον, η εταιρεία έκανε κάποιες αλλαγές στον εσωτερικό σχεδιασμό και θα αυξήσει επίσης τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Από τις μέχρι τώρα αναφορές, η σειρά iPhone 13 θα έχει τέσσερα μοντέλα. Τα iPhone 2021 θα έχουν το μίνι μοντέλο, το iPhone 13, το μοντέλο Pro και το μοντέλο Pro Max. Φυσικά, το iPhone 13 mini θα είναι το χαμηλότερο μοντέλο και το Pro Max θα είναι το υψηλό μοντέλο.

Η σειρά iPhone 13 Pro θα χρησιμοποιήσει επίσης τον πίνακα 120Hz LTPO OLED της Samsung, θα υποστηρίζει προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και θα προσφέρει έξυπνο ρυθμό ανανέωσης.

Ο έξυπνος ρυθμός ανανέωσης θα διασφαλίσει ότι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης μπορεί να αλλάζει αυτόματα μεταξύ 1-120Hz ανάλογα με τη χρήση της οθόνης. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το iPhone θα έχει ρυθμό ανανέωσης οθόνης πάνω από 60Hz.

Ο έξυπνος ρυθμός ανανέωσης θα φέρει τελικά ένα αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας για τα νέα iPhone. Έχουν αναφερθεί ότι αυτή η σειρά ναυαρχίδων θα υποστηρίζει σχήματα διπλού ξεκλειδώματος Face ID και Touch ID. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η σειρά θα χρησιμοποιεί μόνο το ξεκλείδωμα του Face ID όπως παλιά μοντέλα. Αυτή η σειρά θα αναβαθμίσει επίσης σημαντικά το τμήμα κάμερας.

Όσον αφορά την τιμή που ενδιαφέρει περισσότερο όλους, τα τελευταία νέα δείχνουν ότι η σειρά iPhone 13 θα είναι συμβατή με τη σειρά iPhone 12. Όσον αφορά την εμφάνιση, αυτή η σειρά είναι βασικά συνεπής με την προηγούμενη γενιά.

Ωστόσο, η οθόνη θα έχει μια μικρή εγκοπή. Αυτό θα φέρει υψηλότερη αναλογία οθόνης προς σώμα και το μπροστινό οπτικό αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Τα σχέδια iPhone 13 mini και iPhone 13 πίσω κάμερας θα αλλάξουν σε διαγώνια διάταξη. Ωστόσο, η σειρά Pro θα παραμείνει η ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *