• Τε. Ιούλ 21st, 2021

Μουσικοί πολύτιμοι λίθοι της Ασίας ανακαλύφθηκαν ξανά σε βινύλιο

Byadmin

Νοέ 18, 2020
venue

Καθώς η αγορά βινυλίου βιώνει την αυξανόμενη ζήτηση, οι εκσκαφείς κιβωτίων ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να επανακυκλοφορήσουν ξεχασμένους μουσικούς πολύτιμους λίθους σε όλη την Ασία και πέραν αυτής.

Ο Fariz Rustam Munaf, ένας παραγωγικός πολυ-οργανικός γνωστός ως Fariz RM, ήταν ένα οικιακό όνομα στη μητρική του Ινδονησία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Εκείνη την εποχή, τόσο οι έφηβοι όσο και οι ενήλικες έκαναν την επωνυμία του jazz fusion, η οποία ενσωματώνει στοιχεία της διαστημικής ντίσκο και της Βραζιλίας samba.

Σήμερα, οι σύγχρονες δισκογραφικές εταιρείες κυκλοφορούν ξανά τη μουσική του για μια νέα γενιά ακροατών, με DJs να αναμιγνύουν συνήθως τα επιτυχημένα τραγούδια του με ηλεκτρονικά είδη, όπως οι Balearic house, σε υπόγεια πάρτι από την Τζακάρτα στην Ίμπιζα.

«Η επανέκδοση είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο», λέει ο 61χρονος. «Είναι μια νέα περίοδος της καριέρας μου. Νιώθω ότι έχω ξαναγεννηθεί.»

Σχήμα λεζάντα Προειδοποίηση: Το περιεχόμενο τρίτων ενδέχεται να περιέχει διαφημίσεις
Διασώθηκε από την αφάνεια
Σε όλο τον κόσμο, καλλιτέχνες όπως ο Fariz RM απολαμβάνουν μια αναζωογόνηση της δημοτικότητας χάρη στην έκρηξη των επανέκδοσης.

Οι δισκογραφικές εταιρείες και οι επιμελητές αφιερώνουν όλο και περισσότερο σημαντικούς πόρους για την εκ νέου κυκλοφορία μελωδιών από προηγούμενες δεκαετίες σε βινύλιο, CD, κασέτα και σε ψηφιακές μορφές, με την ελπίδα να τις μετατρέψουν σε αντικείμενα συλλεκτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *